Vařím si sám : kuchařka krok za krokem /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2011)
Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /
Už začátkem 19. století byly první horské boudy, sloužící dosud pastevnímu hospodářství, upravovány pro potřeby návštěvníků. Výstavba prvních ubytoven a hotelů už na sebe nedala dlouho čekat. Do hor vstoupili turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch za...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav |
---|---|
Další autoři: | Bozděchová, Martina |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Vařím si sám : kuchařka krok za krokem /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2011) -
Ottova velká hrníčková kuchařka /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2011) -
Chodská kuchyně : krajové speciality /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2012) -
Krkonošská kuchařka /
Autor: Marhold, Jiří
Vydáno: (2008) -
Dvanáct chutí roku : čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /
Autor: Jiskra, Martin
Vydáno: (2011)