Dvanáct chutí roku : čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /

Šéfkuchař hotelu Aquapalace předkládá menu podle jednotlivých měsíců v roce

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322800156276 156276 641 (neuvedeno) Dostupné 5x