Dvanáct chutí roku : čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /

Šéfkuchař hotelu Aquapalace předkládá menu podle jednotlivých měsíců v roce

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01120nam a2200265 a 4500
001 70869
005 20150620161439.0
008 120110s2011----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-249-1664-4 :  |c 349.00 Kč 
040 |a MOG501  |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.5 
100 1 |a Jiskra, Martin  |4 aut 
245 1 0 |a Dvanáct chutí roku :  |b čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /  |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2011 
300 |a 173 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a Recepty také v německém a anglickém jazyce. 
500 |a Podnázvy z obálky 
500 |a Frontispis 
520 |a Šéfkuchař hotelu Aquapalace předkládá menu podle jednotlivých měsíců v roce 
653 0 |a kuchařky  |a recepty  |a vaření 
700 1 |a Jiřička, Jaroslav  |4 pht 
910 |a MOG501 
999 |d 70869 
993 |0 0  |1 322800156276  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 94237  |a 261.75  |b 0  |c 156276  |d 2011-12-28  |e 5  |f DOSP  |g 641  |h 349.00  |i OPA  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2019-08-09  |s 2014-02-11  |t 5  |w 2015-06-20  |y BK  |z ŠA