Dvanáct chutí roku : čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /
Šéfkuchař hotelu Aquapalace předkládá menu podle jednotlivých měsíců v roce
Hlavní autor: | Jiskra, Martin |
---|---|
Další autoři: | Jiřička, Jaroslav |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01120nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 70869 | ||
005 | 20150620161439.0 | ||
008 | 120110s2011----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |a 978-80-249-1664-4 : |c 349.00 Kč | ||
040 | |a MOG501 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 641.5 | ||
100 | 1 | |a Jiskra, Martin |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Dvanáct chutí roku : |b čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně / |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2011 | ||
300 | |a 173 s. : |b il. ; |c 30 cm | ||
500 | |a Recepty také v německém a anglickém jazyce. | ||
500 | |a Podnázvy z obálky | ||
500 | |a Frontispis | ||
520 | |a Šéfkuchař hotelu Aquapalace předkládá menu podle jednotlivých měsíců v roce | ||
653 | 0 | |a kuchařky |a recepty |a vaření | |
700 | 1 | |a Jiřička, Jaroslav |4 pht | |
910 | |a MOG501 | ||
999 | |d 70869 | ||
993 | |0 0 |1 322800156276 |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 94237 |a 261.75 |b 0 |c 156276 |d 2011-12-28 |e 5 |f DOSP |g 641 |h 349.00 |i OPA |j 127 |l DOSP |n 0 |r 2019-08-09 |s 2014-02-11 |t 5 |w 2015-06-20 |y BK |z ŠA |