Remoska v moderní kuchyni /

Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční - dokáže péct, zapékat, smažit, dusit. Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na z...

Celý popis

Hlavní autor: Trhoňová, Iva
Další autoři: Doležal, Vladimír
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: České Budějovice : DONA, 2012
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322800158802 158802 641 (neuvedeno) Dostupné 15x