Vaříme a pečeme v římském hrnci, remosce, horkovzdušné troubě, mikrovlnné troubě a fondue : 183 receptů /
Autor: Pelc, Zdeněk
Vydáno: (2004)
Remoska v moderní kuchyni /
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční - dokáže péct, zapékat, smažit, dusit. Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na z...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Trhoňová, Iva |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
DONA,
2012
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Vaříme a pečeme v římském hrnci, remosce, horkovzdušné troubě, mikrovlnné troubě a fondue : 183 receptů /
Autor: Pelc, Zdeněk
Vydáno: (2004) -
Ottova velká hrníčková kuchařka /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2011) -
Stévie místo cukru : 365 receptů s použitím stévie sladké /
Autor: Doležalová, Alena
Vydáno: (2013) -
Víme, co jíme : vědomé vaření : jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti /
Autor: Žák, Lenka
Vydáno: (2012) -
Co by měl vědět správný kuchař : 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni /
Autor: Peterson, James
Vydáno: (2009)