Remoska v moderní kuchyni /
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční - dokáže péct, zapékat, smažit, dusit. Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na z...
Hlavní autor: | Trhoňová, Iva |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
České Budějovice :
DONA,
2012
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční - dokáže péct, zapékat, smažit, dusit. Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit. |
---|---|
Fyzický popis: |
107 s., [8] s. obr. příl. : il. ; 20 cm |
ISBN: |
978-80-7322-150-8 : |