Krkonošská a podkrkonošská kuchyně /
Už začátkem 19. století byly první horské boudy, sloužící dosud pastevnímu hospodářství, upravovány pro potřeby návštěvníků. Výstavba prvních ubytoven a hotelů už na sebe nedala dlouho čekat. Do hor vstoupili turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch za...
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav |
---|---|
Další autoři: | Bozděchová, Martina |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Už začátkem 19. století byly první horské boudy, sloužící dosud pastevnímu hospodářství, upravovány pro potřeby návštěvníků. Výstavba prvních ubytoven a hotelů už na sebe nedala dlouho čekat. Do hor vstoupili turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu a kuchyně. |
---|---|
Fyzický popis: |
182 s. ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
978-80-249-1901-0 : |