Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby /
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005)
Vše o uzení : rady, tipy, recepty /
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dyk, Vladimír |
---|---|
Další autoři: | Havelková, Helga |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada Publishing,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby /
Autor: Binder, Egon
Vydáno: (2005) -
Zahradní krby a grily /
Autor: Vlk, Václav
Vydáno: (1998) -
Magická chuť masa /
Autor: Horecká, Zdenka
Vydáno: (2009) -
Top recepty : 100 x vepřové
Vydáno: (2011) -
Kuře : více než 100 nepostradatelných receptů /
Vydáno: (2009)