Jedlé rostliny z přírody /

Po stručném výkladu významu rostlin v lidské stravě (enzymy, vitaminy, vláknina) následuje vlastní atlas. U každé rostliny je uveden její výskyt, popis vzhledu a části, která se z ní konzumuje. Popis rostliny je provázen barevnými obrázky a doplněn jednoduchým kuchařským receptem pokrmu, který lze z...

Celý popis

Hlavní autor: Lánská, Dagmar
Další autoři: Žilák, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : AVENTINUM, 2006
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01391nam a2200277 a 4500
001 81454
005 20150620170645.0
008 140526s2006----xr ---------u-------cze-d
020 |a 80-86858-13-8 :  |c 249.00 Kč 
040 |a MOG501  |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 582-021 
080 |a 633 
080 |a 641.3 
080 |a 613.26 
100 1 |a Lánská, Dagmar  |4 aut 
245 1 0 |a Jedlé rostliny z přírody /  |c Dagmar Lánská ; ilustrace Pavel Žilák 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b AVENTINUM,  |c 2006 
300 |a 223 s. :  |b il., tabulky ;  |c 22 cm 
504 |a Obsahuje rejstříky 
520 |a Po stručném výkladu významu rostlin v lidské stravě (enzymy, vitaminy, vláknina) následuje vlastní atlas. U každé rostliny je uveden její výskyt, popis vzhledu a části, která se z ní konzumuje. Popis rostliny je provázen barevnými obrázky a doplněn jednoduchým kuchařským receptem pokrmu, který lze z rostliny připravit. 
653 0 |a botanika  |a rostliny  |a plané  |a jedlé  |a léčivé  |a byliny  |a koření  |a účinky  |a sběr  |a použití  |a kuchařské recepty  |a praktické příručky 
700 1 |a Žilák, Pavel  |4 ill 
910 |a MOG501 
999 |d 81454 
993 |0 0  |1 322800165868  |4 0  |6 582_000000000000000  |7 0  |9 104908  |a 174.30  |b 0  |c 165868  |d 2014-05-26  |e 11  |f MKL  |g 582  |h 249.00  |i Nakladatelský servis  |j 27  |l DOSP  |m 4  |n 0  |q 2024-07-15  |r 2024-05-27  |s 2024-05-27  |t 5  |w 2015-06-20  |y BK  |z ŠA