Jedlé rostliny z přírody /

Po stručném výkladu významu rostlin v lidské stravě (enzymy, vitaminy, vláknina) následuje vlastní atlas. U každé rostliny je uveden její výskyt, popis vzhledu a části, která se z ní konzumuje. Popis rostliny je provázen barevnými obrázky a doplněn jednoduchým kuchařským receptem pokrmu, který lze z...

Celý popis

Hlavní autor: Lánská, Dagmar
Další autoři: Žilák, Pavel
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : AVENTINUM, 2006
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322800165868 165868 582 (neuvedeno) Dostupné 10x