Jedlé rostliny z přírody /
Po stručném výkladu významu rostlin v lidské stravě (enzymy, vitaminy, vláknina) následuje vlastní atlas. U každé rostliny je uveden její výskyt, popis vzhledu a části, která se z ní konzumuje. Popis rostliny je provázen barevnými obrázky a doplněn jednoduchým kuchařským receptem pokrmu, který lze z...
Hlavní autor: | Lánská, Dagmar |
---|---|
Další autoři: | Žilák, Pavel |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
AVENTINUM,
2006
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322800165868 | 165868 | 582 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |