Káva a kávové speciality : nejlepší recepty /
Kniha nás seznamuje s historií pěstování kávy, látkami, které jsou v ní obžežené, jejími druhy, způsoby vaření a také jsou zde uvedeny recepty na zákusky a dezerty.
Další autoři: | Danková, Pavla |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
OTTOVO NAKLADATELSTVÍ,
2008
|
Edice: |
Ottova kuchařka
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha nás seznamuje s historií pěstování kávy, látkami, které jsou v ní obžežené, jejími druhy, způsoby vaření a také jsou zde uvedeny recepty na zákusky a dezerty. |
---|---|
Popis jednotky: |
Text tištěn ve dvou sloupcích na stránce |
Fyzický popis: |
95 + [2] s. : il. ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
978-80-7360-452-3 : |