Káva a kávové speciality : nejlepší recepty /

Kniha nás seznamuje s historií pěstování kávy, látkami, které jsou v ní obžežené, jejími druhy, způsoby vaření a také jsou zde uvedeny recepty na zákusky a dezerty.

Další autoři: Danková, Pavla
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : OTTOVO NAKLADATELSTVÍ, 2008
Edice: Ottova kuchařka
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322800156851 156851 641 (neuvedeno) Dostupné 6x