Káva a kávové speciality : nejlepší recepty /
Kniha nás seznamuje s historií pěstování kávy, látkami, které jsou v ní obžežené, jejími druhy, způsoby vaření a také jsou zde uvedeny recepty na zákusky a dezerty.
Další autoři: | Danková, Pavla |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
OTTOVO NAKLADATELSTVÍ,
2008
|
Edice: |
Ottova kuchařka
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322800156851 | 156851 | 641 | (neuvedeno) | Dostupné | 6x |