Hermelínová kuchařka : 178 jedinečných receptů pro každou příležitost /
Autor: Formáčková, Marie
Vydáno: (2010)
Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Trejbal, Jaromí |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2009
|
Vydání: | Vd. 2. (v Euromedia Group 1.) |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Hermelínová kuchařka : 178 jedinečných receptů pro každou příležitost /
Autor: Formáčková, Marie
Vydáno: (2010) -
Kuchařské umění od A do Z pod vedením Sylvie Girard : 1000 receptů a rad /
Autor: Lagorce, Stéphane
Vydáno: (2006) -
Dvanáct chutí roku : čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně /
Autor: Jiskra, Martin
Vydáno: (2011) -
Zeptej se mámy, aneb, 100 receptů jak se dožít 100 let /
Autor: Pawlowská, Halina, 1955-
Vydáno: (2013) -
Zlaté recepty : vaření je hračka! : 1295 receptů, bez kterých se neobejdete /
Vydáno: (2006)