Kvašená zelenina : pro zdraví a vitalitu /
Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích souvisejících s jejich přípravou, o mikroorganismech přítomný...
Main Author: | Machala, Karel, 1967- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Olomouc :
ANAG,
2015
|
Edition: | 2. doplněné vydání |
Subjects: | |
Konspekt: | 641 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Centrální pult
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322809515419 | 177152 | 664 | 1-Naučná literatura |
Vypůjčeno
Due: 6. 6. 2024 |
14x |