Epub
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit e-knihu?
Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...
Série: |
Šéfkuchař Xavier Kieffer, část 2 |
---|---|
Main Author: | Hillenbrand, Tom, 1972- |
Other Authors: | Ryčl, František, 1961- |
Format: | eBook |
Language: | Česky |
Published: |
Brno :
MOBA,
2024
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace. |
---|---|
Item Description: |
Přeloženo z němčiny Terminologický slovník |
Physical Description: |
286 stran ; 21 cm |
ISBN: |
978-80-279-1298-8 |