Cover not available
Hodnocení knihy Náhled e-knihy:

Epub
Pro půjčování e-knih musíte být přihlášeni.
Jak si půjčit e-knihu?

Karmínové zlato : kulinářské krimi /

Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...

Full description

Série: Šéfkuchař Xavier Kieffer, část 2
Main Author: Hillenbrand, Tom, 1972-
Other Authors: Ryčl, František, 1961-
Format: eBook
Language: Česky
Published: Brno : MOBA, 2024
Edition: Vydání první
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace.
Item Description: Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Physical Description: 286 stran ; 21 cm
ISBN: 978-80-279-1298-8