Čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny : čerstvé domácí nápoje plné vitamínů a energie pro chuť i pro zdraví /
Pití šťáv ze syrové zeleniny jako každodenní stravování vedoucí k léčbě nemocí a udržení zdraví. Návody k odšťavňování, suroviny k přípravě šťáv. Zdravé nápoje k snídani, obědu i večeři. Předpisy na přípravu speciálních koktejlů, které pomáhají při konkrétních potížích. Příprava ořechového mléka a m...
Hlavní autor: | Cadji, Sarah |
---|---|
Další autoři: | Perers, Kristin, 1962-, Fuková, Eva, 1965- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha ;
Metafora,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Pití šťáv ze syrové zeleniny jako každodenní stravování vedoucí k léčbě nemocí a udržení zdraví. Návody k odšťavňování, suroviny k přípravě šťáv. Zdravé nápoje k snídani, obědu i večeři. Předpisy na přípravu speciálních koktejlů, které pomáhají při konkrétních potížích. Příprava ořechového mléka a másla. Recepty. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
143 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
ISBN: |
978-80-7359-463-3 |