Kuře : více než 100 nepostradatelných receptů /
Kuře je jedním z nejoblíbenějších druhů masa, protože je jedinečným zdrojem bílkovin, vitaminů řady B a minerálů. Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa....
Další autoři: | Peisertová, Lucie |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
2009
|
Edice: |
Recepty na každý den
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kuře je jedním z nejoblíbenějších druhů masa, protože je jedinečným zdrojem bílkovin, vitaminů řady B a minerálů. Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa. |
---|---|
Popis jednotky: |
Podnázev z obálky |
Fyzický popis: |
240 s : il. ; 15 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
978-80-7391-243-7 : |