Kuře : více než 100 nepostradatelných receptů /

Kuře je jedním z nejoblíbenějších druhů masa, protože je jedinečným zdrojem bílkovin, vitaminů řady B a minerálů. Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa....

Celý popis

Další autoři: Peisertová, Lucie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Slovart, 2009
Edice: Recepty na každý den
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kuře je jedním z nejoblíbenějších druhů masa, protože je jedinečným zdrojem bílkovin, vitaminů řady B a minerálů. Možnosti přípravy kuřecího masa jsou natolik rozmanité, že je můžete vařit každý den, a opakovat se přesto nebudete. Kniha vybírá recepty z kuchyní celého světa.
Popis jednotky: Podnázev z obálky
Fyzický popis: 240 s : il. ; 15 cm
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-7391-243-7 :