Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni : slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas /
Hlavní autor: | Dufek, Oldřich |
---|---|
Další autoři: | Poláček, Jiří |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Čestlice :
Medica Publishing,
2006
|
Edice: |
Pavla vaří a peče zdravě
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Sklad
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322800138963 | 138963 | 641.55 | (neuvedeno) | Dostupné | 2x |