HIT : kompletní průvodce histaminovou intolerancí /

Hlavní autor: Gibb, James L.
Další autoři: Pachlová, Petra, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Vyšehrad, 2023
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 616
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01853cam a22004937i 4500
001 121608
003 CZ-LvMK
005 20230717134543.0
007 ta
008 230525s2023 xr e f 001 0 cze d
015 |a cnb003522581 
020 |a 9788076018129  |q (brožováno)   |c 399.00 Kč 
040 |a KLG001  |b cze  |d MOG501  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |9 14 
080 |a 616-021.483:547.781  |2 MRF 
080 |a 577.175.8  |2 MRF 
080 |a 615.874.2  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Gibb, James L.  |7 xx0302005  |4 aut  |9 110216 
240 1 0 |a Is food making you sick?.  |l Česky 
245 1 0 |a HIT :  |b kompletní průvodce histaminovou intolerancí /  |c James L. Gibb ; z anglického originálu Is food making you sick? ... přeložila Petra Pachlová 
250 |a Vydání první 
264 1 |a V Praze :  |b Vyšehrad,  |c 2023 
300 |a 264 stran ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a histaminová intolerance  |7 ph1118727  |9 102682 
650 0 7 |a histamin  |7 ph120706  |9 110217 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436  |9 90634 
650 0 7 |a racionální výživa  |7 ph124968  |9 93056 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |9 94225 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 94233 
700 1 |a Pachlová, Petra,  |d 1970-  |7 xx0070502  |4 trl  |9 4405 
910 |a MOG501  |b 616 
942 |2 ddc  |c BK 
999 |d 121608 
993 |0 0  |1 322809553192  |2 ddc  |4 0  |6 616_000000000000000  |7 0  |9 183124  |a 279.30  |b 0  |c 196351  |d 2023-07-17  |e 2  |f MKL  |g 616  |h 399.00  |i 2  |l DOSP  |m 1  |q 2024-06-10  |r 2024-04-19  |s 2024-04-19  |t 5  |w 2023-05-29  |y BK  |z NF