Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu /

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentace Dosud ale neexistovala kniha, která by...

Celý popis

Hlavní autor: Lukas, Kathryn, 1963-
Další autoři: Peterson, Shane, 1983-, Wolfinger, Eric, Benešová, Martina
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : ANAG, 2021
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322809547056 192353 641 (neuvedeno) Dostupné 8x