Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin

V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarbo...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]
Edice: Apetit sezona
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322809545559 191305 641 (neuvedeno) Dostupné 4x