Oheň a dým /
Návody a recepty na přípravu jídel na otevřeném ohni (na roštu, v kotlíku, tažínu). Vybavení, ingrediece. Techniky pečení a grilování. Jídla z masa, zeleniny, saláty, chleba, dezerty.
Hlavní autor: | Hromas, Michal, 1976- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2020
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322809531693 | 188610 | 1-Naučná literatura | Dostupné | 5x |