Malá diabetická kuchařka /
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestaveném...
Hlavní autor: | Havlová, Vladimíra |
---|---|
Další autoři: | Kratochvílová, Simona |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Praze :
Vyšehrad,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Vaříme s dietní sestrou
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost. Kuchařka přináší chutné recepty, které přitom lidskému tělu zajišťují dostatek energie a všechny základní složky pro jeho plnohodnotné fungování. Díky správně sestavenému jídelníčku by měly být dosaženy dva základní cíle – optimální tělesná hmotnost a hladina cukru po jídle co nejbližší zdravému člověku. |
---|---|
Fyzický popis: |
141 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
9788076011588 |