Jíst a žít : to nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života /

Rady pro přirozené stravování v souladu s přírodou, recepty na přípravu zdravých jídel z televizního pořadu Herbář. Fotografická publikace. Mléko a mléčné výrobky, zelenina, maso, ryby, obiloviny ve výživě člověka. Příprava polévek, obložených chlebů, hlavních jídel, dezertů....

Celý popis

Hlavní autor: Winterová, Kateřina, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Česká televize, 2018
Vydání: Vydání první
Edice: Edice České televize
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
322809527437 184312 641 1-Naučná literatura Dostupné 6x