Bifteky, řízky a další výborná masíčka /
Desítky receptů na úpravu všech druhů masa. Po úvodním hovězím (bifteky, roštěnky, svíčková, tatarák) následuje vepřové maso, mleté maso, játra, kuřecí, králík, ryby, zvěřina. Řízky z šunky a lančmítu doplňují recepty na omáčtičky(!) a chuťovky, několik salátů a samostatná kapitolka příloh....
Hlavní autor: | Doležalová, Alena, 1958- |
---|---|
Další autoři: | Doležal, Vladimír, 1952- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
322809517685 | 180772 | 641 | 1-Naučná literatura | Dostupné | 4x |