Ochraňuj mě : druhá část série V žáru bezpečí - Banks, Maya (Baronet, 2015)
Druhý díl z volné řady napínavých romancí V žáru bezpečí od rutinované americké autorky. Tentokrát s nádechem mystiky a nadpřirozena. Hrdinkou je mladá žena Arial, která vyrostla v luxusním prostředí bohatých rodičů jako jejich milovaná adoptivní dcera. O svém skutečném původu Ari nic neví, disponuje však záhadnou schopností telekineze. A náhle kdosi začne usilovat možná o víc nežli její život. Arial potřebuje zjistit, kým opravdu je a kdo byli její skuteční rodiče. O pomoc požádá člena bezpečnostní agentury Beaua Devereauxe. Ten je ke své zvláštní krásné klientce osudově přitahován a tím se jeho pracovní zakázka mění v cosi velmi osobního.