Citace podle APA
Astolfoni, G., Cagnoni, L., Rugiati, S., & Montorio Doležalová, J. (2014). Škola světové kuchyně: Příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem (1. vydání.). Praha: Mladá fronta.
Styl ChicagoAstolfoni, Giovanni, Licia Cagnoni, Simone Rugiati, and Jana Montorio Doležalová. Škola Světové Kuchyně: Příprava Tradičních Pokrmů Z Celého Světa S Ilustracemi Krok Za Krokem. 1. vydání. Praha: Mladá fronta, 2014.
Citace podle MLAAstolfoni, Giovanni, Licia Cagnoni, Simone Rugiati, and Jana Montorio Doležalová. Škola Světové Kuchyně: Příprava Tradičních Pokrmů Z Celého Světa S Ilustracemi Krok Za Krokem. 1. vydání. Praha: Mladá fronta, 2014.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..